Nytt i jobbkofferten

Lørdag til søndag overnattet jeg i Longyearbyen på Svalbard. Det føles alltid litt spesielt å komme dit og jeg kjenner meg heldig, for det er fortsatt noe eksotisk over stedet. Stoppet der var ikke langt. Kun akkurat lenge nok til å sove, stå opp igjen og dra derfra, og jeg klarte å glemme igjen toalettmappen min på hotellet da jeg dro. Det oppdaget jeg da jeg åpnet kofferten på hotellet i Bodø søndag kveld. Det var ingen god oppdagelse.

Men en gyllen anledning til å kjøpe meg en ny, det var det. Så nå har jeg shoppet meg en fin, ny og klassisk en på Gardermoen og vært ute i Bergen og gjort innkjøp for å fylle den opp med nødvendigheter, så nå er jeg klar for siste hotellnatten i denne omgang.

Ønsker deg en strålende fin mandagskveld.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

9 kommentarer om “Nytt i jobbkofferten”

 1. Tillykke med den flotte nyanskaffelse!

  Jeg har en svaghed for Longyearbyen – som du skriver, er der noget eksotisk, nærmest magisk, over den. Har kun været der om sommeren, når midnatssolen gør at man ikke kender forskel på nat og dag; det var en enestående oplevelse!

 2. Deilig med en ny toalett veske, må innrømme jeg bytter min(e) har 2 størrelsen, en liten til helg turer og en stor til lengere ferier, og bytter de gjerne ut hvert 3-5 år. Dukker alltid opp noen fine, og da på salg…hahaha…..men så har jeg ikke veldig dyre heller da. Ser du nevner Mulberry…..håper virkelig du får den tilbake igjen ??

  Må tipse deg om en fin «primer» (tro om det er betegnelsen?) fra Clarins, «lisse Minute» – base Comblante. Den smører jeg tynt under øynene og utover porene – og vips, blir det så jevnt og nesten litt shiny/fresh look, som virkelig overrasket meg. Fikk tipset av min niese, som er 14 år hahahahahhahaaa hun tenker på gamle tanten sin vettu 🙂

  Hvis du får tid på Gardermoen neste gang, be om å få prøve !!

 3. Alltid gøy med nytt. Kastet mine gamle tidligere i sommer og kjøpte meg en ny flott toalettmappe med en matchene sminkepung. Er så fornøyd👍🏼

  Men ergerlig likevel da og glemme den gamle. Du mistet jo også alt innhold. Fint å se du tok det så positivt likevel👍🏼😉

  Klem fra Janne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..