Dadler, det er så godt og disse fylte er sjukt gode. De er så enkle å lage og kan lages i god tid før du skal servere dem. Eller om du plutselig får lyst på noe digg, lager du dem på få minutter.
De kan spises som en del av fingermat, tapas, eller som en forrett.
Skjær et snitt i daddelen og fjern steinen. Fyll daddelen med blåmuggost, pære, valnøtt og frisk timian.
Som sagt, dette er så sjukt godt. Jeg elsker dem!
Ser veldig godt ut👍🏼😉 Må prøves en gang.
Ha en fin dag🌺
Klem fra Janne
jeg har lagret lenke. dette skal prøves, ja spises – jeg vet at det blir godt.
Ja, disse er en ny favoritt. Klem, Ingrid
Nammis! 😀
Ja, Maja, det er de! Klem, Ingrid
Mums! Ser så himla gott ut. Det kan jag tänka mig att göra flera gånger i höst.
Ha sköna dagar
Kram Maria
De er så enkle å lage, Maria og smaker himmelsk godt. Klem, Ingrid
Uhm, små himmerigs-mundfulde ❤
Må prøves en dag!
De anbefales virkelig. Klem, Ingrid
Takk for supert tips til tapas, ser himmelsk ut! Skal absolutt prøves 😊
Bare hyggelig, Irene. Det smaker supergodt, og at det lages kjapt og enkelt er ingen ulempe. Klem, Ingrid
Namm, dette skal prøvast !
Takk skal du ha.
Klem
Ja du må prøve dem. Så gode. Klem, Ingrid