To gode viner

Det er fredag, det er helg, og kanskje har du planer om å spise sjømat en av dagene, eller kanskje flere. Nå er jo krabbene snart på sitt beste og hummersesongen er på vei. Jeg har to supergode viner jeg har lyst å anbefale. Jeg er ingen vinekspert, men mannen derimot, han vet hva han prater om.

Disse to hvite passer veldig godt til sjømat, men kan også fint drikkes alene. Jeg synes de er så gode, og det er ofte gøy å prøve, og ikke minst servere, noe nytt og uventet.

Jeg er veldig glad i bacalao og disse er det perfekte tilbehøret. La Marimorena smaker fortreffelig til hvitt kjøtt som kylling og kalkun også.

Dette er kanskje viner som er ukjente for deg, og om du vil kan du lese mer om dem HER og HER. La Marimorena står som bestillingsvare på nettet, men den finnes i hyllene på polet vi bruker å handle.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “To gode viner”

    1. De er kanskje gode til scampi også, men det kommer helt an på hvordan du tilbereder scampiene. Har du mye chili og hvitløk kan det være at en tørr Riesling passer bedre. Klem, Ingrid

  1. Spennende vintips! Jeg har lett for å «henge meg opp i» de samme vinene som jeg vet vi liker, men nå skal jeg jammen prøve noe nytt!

    1. Det er ofte kjekt å prøve noe nytt og håper du liker dem. Det er jo trygt med dem man liker og vin er jo litt kostbart. Da er det litt kjipt i den forstand også om man bommer. Klem, Ingrid

  2. Tusen takk for tips !
    Eg skal prøve desse når krabbesesongen og hummerfisket starter i september og oktober. Vi er så heldige at vi kan sette teiner «rett utanfor stovedøra» så tilgangen til desse delikatesser er prima. Naaammm, gleder meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..