Digg høstsalat

Høsten nærmer seg med stormskritt selv om vi liker det eller ikke. Jeg vil helst ha sommer et par uker til, men merker jo at dagene er kortere og luften har et annet preg over seg.

Jeg har laget en digg salat i høstens farger etter inspirasjon fra en jeg kjøpte hos RETREAT på Kastrup på vei til Italia forleden. De har så god mat der at det er vanskelig å velge bare en.

Jeg elsker denne type salat som dette her. Enkel, delikat og smakfull. Så digg!

I bunn har jeg min hjemmelagde hummus, ovnsbakte gresskar og søtpotet, brokkoli som har fått et oppkok og så avkjølt og gresskarkjerner. Jeg drysset over litt ekstra spisskummin. Salaten jeg kjøpte hos RETREAT hadde også små linser. Jeg hadde ikke linser i hus, men neste gang jeg lager denne skal jeg tilsette noen linser, kinoa, byggryn eller lignende.

Og du, hvis du er glad i litt annerledes salater og er på utland på Gardermoen, ja da anbefaler jeg deg å prøve ut salatbaren på Haven.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Digg høstsalat”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..