Smak og behag

Grå og litt tunge skyer henger over oss i dag, men fortsatt fin temperatur for bare bein og deilig myk ull på overkroppen. Vi dro til Tvedestrand. Et besøk i den hvite bokbyen har stått på min bucket list for sommeren siden jeg aldri har vært der, og endelig skulle det skje.

Forventningene var store til en koselig formiddag blant hvite trehus, båthavn og med deilig lunch. Skuffelsen blei stor. Byen, bebyggelsen og havna var pittoresk og sjarmerende der den lå mellom fjellknauser og trær, men det var helt folketomt. Vi så nesten ikke ett menneske og fant ingen steder å spise lunch som holdt åpent på denne tiden. Tvedestrand er en by som sikkert syder av liv midt på sommeren, og som ligger i dvale resten av året. (Jeg tok ikke bilder da jeg ikke hadde planer om et blogginnlegg, men det ligger litt på Snap og Instagram Story)

Jeg googlet og fant ut at det kanskje ikke er så rart likevel. I Tvedestrand kommune bor det kun drøye 6000 mennesker, så vi dro til Grimstad. Grimstad er en litt større kommune og by med 23000 innbyggere og der møtte vi flere mennesker og flere spisesteder som vi har besøkt før.

Vi valgte Smak & Behag, og det angret vi ikke på.

Delikat, åpent og stemningsfylt lokale.

Bitte små kuvertbrød med aioli før maten.

Smakfull pizza med tynn bunn og sprø skorpe.

Salat med roastbeef av kalv og brødkrutonger.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Smak og behag”

    1. Helt enig, Karin. Vi mennesker er sosiale og liker oss best blandt andre. I Tvedestrand fant vi ikke noen åpne lunchsteder heller, men kanskje vi ikke var på riktig sted. Grimstad aretglimrende alternativ og så får vi prøve Tvedestrand til nese sommer. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..