Et normalt kosthold

I ferier blir det ofte til at kostholdet blir litt annerledes enn det man har til hverdags. Så også for meg. Det er blitt altfor mye iskrem, sjokolade, pizza, kaker, vin osv. og nå kjenner jeg at tiden er kommet for å ta kroppen tilbake. Jeg mildt sagt elsker den type mat fylt med deilige karbohydrater, men det gjør altså ikke kroppen. Det forteller den meg ved å bli stinn, uggen og uvel.

Nå er jeg tilbake til å spise færre karbohydrater, som er mitt normale kosthold og mat som jeg kjenner gjør kroppen min godt. Høsten er her og byr på ferske fine grønnsaker. Jeg gleder meg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Et normalt kosthold”

 1. Åh, ja, jeg kender godt fornemmelsen af at man trænger til noget sund mad. Og det smager jo heldigvis også rigtigt godt 🙂 I det hele taget er hverdagen ikke så ringe. Velkommen tilbage fra ferie, Ingrid!
  Knus fra Nana

 2. Å ja enig med deg, jeg spiser også lavkarbo, det har jeg gjort i mange år. Jeg pleier å være flink også i ferier men i år er det helt tut og kjør. Gleder meg til hverdag igjen. Ha fine siste feriedager.

 3. For et nydelig bilde av en flott dame i en lekker genser!Jo,hverdagene er de beste på mange vis,men feriene er vel ofte så gode fordi vi da gir litt blaffen i hva som er sunt og riktig å spise.Godt å ha litt «frie tøyler» av og til selv om det fort viser igjen på vekten-i alle fall for min del!
  Klem Anne Marit

  1. Tusen takk, Anne Marit. Feriekostholdet mitt viser også litt igjen på vekten, men det bruker å ordne seg utover høsten. Mitt største problem er at kroppen blir så uggen og uvel av den type mat. Klem, Ingrid

 4. Kjempefine bilde av deg både her og i forrige innlegg.
  Ja, det trengs å kome i normal gjenge både når det gjeld kosthold og trening,
  eg er ikkje heilt på plasse enno, men det kjem….
  God veke vidare.

 5. Så flott bilde av deg😊Og lekker genser! Ja i ferier blir d lett litt ugreit med kostholdet hos de fleste tror jeg. Selv er jeg heldigvis glad i å trene og i ferier har jeg god tid til det og da kan man jo også unne seg litt ekstra uten at man merker det så godt😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..