Gode vibber

Det er helg og huset er fylt med den magiske og gode følelsen som følger med. Huset er nyvasket og jeg er snart klar.

Selv om jeg har hatt fri siden tirsdag, så er det en ekstra fin følelse å ha fri når det er helg. Jeg drar på jobb søndag etter lunch, men før det skal det nytes.

Er du sliten og trett etter en lang og krevende uke på jobben, så ta deg en deilig dusj eller et bad og gi deg selv et “godtjobbaklapp“ på skulderen før du setter deg velfortjent ned i sofaen.

Fyll helgen med ting som gjør deg glad, enten det er ut med venner, rolige dager hjemme, turer ute i naturen eller en koselig lunch og shopping med venninnen.

Uansett hva du gjør, gi deg selv en magisk fin helg.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Gode vibber”

  1. Ja,herlig å starte helgen med rent hus! I kveld gikk vi på kino for en gangs skyld og så Skjelvet.Denne helgen skal nytes enten det blir inne eller ute i regnværet.Så flott du var i rødt!Tror jammen jeg skal på litt shopping i morgen😄Ha en fin helg!Klem fra Anne Marit

    1. Hei Anne Marit. Jeg elsker å gå på kino og film er absolutt best å se der. Et plagg eller to med litt ekstra farge gjør susen noen ganger. God helg til deg også. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..