Hallo fridager

Etter å ha vært bortreist på jobb i fire dager er det rett og slett magisk å komme hjem igjen. Hjem til eget hus, egen seng og de kjente og kjære omgivelsene.

Senke skuldrene og ta noen gode pust langt ned i magen og kjenne på takknemlighet og glede.

Jeg var ikke hjemme før rundt midnatt og satte vekkeklokken på 06. Jeg skulle hente Elen før barnehagetid. Hun og jeg skal nemlig ut på tur i fem dager på hytta, og vi skal dra med tog. Det er ekstra spennende for en ung frøken som snart er 5-åring. Og for mormor.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Hallo fridager”

  1. Så koselig,nyt dagene med barnebarnet. Jeg var så heldig å få fly hjem fra Oslo på søndag, med mine minste to barnebarn. Vi hadde vært i konfirmasjon til det store barnebarnet. Foreldrene kjørte bil og det syntes barna var så kjedelig, de ville heller fly med bestemor. Kos deg, klem 🌺

  2. God tur til dere begge to 🙂 Har ellers et spørsmål til der – så et sted at du kokte det som for meg så ut som pinnekjøtt til middag en dag – Fristende – og jeg har siden da prøvd å få tak i pinnekjøtt i Haugesund , men uten hell .:-( Hvor fikk du tak i ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..