Velkommen oktober

Drømmen om flere sommerdager definitivt over for denne gang, og høsten er her for fullt. Det er tid for nye begynnelser. Det er mandag, det er ny måned og kanskje starter du på et nytt prosjekt eller forsett akkurat i dag. Anledningen er der i alle fall.

Hagen er i god gang med å innta høstmoduset, men noen roser gleder oss fortsatt med sine flotte blomster.

Jeg er i høstmodus og nyter lune kvelder innendørs med høstmørket utenfor. Mørke morgener der jeg kan ligge litt ekstra i sengen med kaffekoppen før jeg står opp. Jeg kan ikle meg ullgensere og ullskjerf, og er været fint, er det deilig å gå ut og nyte høstsolen.

Velkommen oktober!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Velkommen oktober”

  1. Høsten er i full sving her ja! Deilig å komme hjem til Norge og den friske lufta her, kaldt og godt. Litt over 2 grader pluss når jeg syklet til jobben i dag og forkjøelsen og vondt i halsen banker godt!
    Nå koser vi oss og har høststemning her hjemme. Til helgen blir det skogstur for å lete etter kantareller! Håper vi finner det!!! 🙂

  2. Oktober er alltid spesiell for meg siden jeg har bursdag i denne måneden 🍁 I år blir det ekstra fint siden jeg for første, og sikkert siste, gang skal tilbringe oktober sør i USA med helt annet klima enn jeg er vant til på Sunnmøre. Skal nyte denne tiden fram til jeg reiser hjem til Norge for godt 1. desember. Ha en fantastisk høst og nyt den crispe luften og de fine høstfargene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..