Den beste røde pestoen

Rød pesto, nam altså. Et glass rød pesto finnes ofte i vårt kjøleskap og så er det så sjukt enkelt å lage. Den hjemmelagede er den beste også, synes jeg. Den kan brukes til salat, som tilbehør til middag som stekt kyllingfilé f.eks. eller sammen med eggerøren til frokost. Yummi! Den kan også smøres på brødskiva som pålegg om du vil, eller under kjøttpålegg. Du bestemmer.

Uansett er det enkelt å lage den selv. Kjøp en pakke tørre soltørkede tomater, skyll dem godt og legg dem over natta i solsikkeolje for å bløte dem litt opp. Neste dag tilsetter du hvitløk, permesanost og solsikkefrø og kjører alt i blenderen til du får en grov masse. Tilsett mer olje om den blir for tørr.

Vipps, nå har du digg rød pesto klar til og nytes.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..