Jeg googler fortsatt

Det er nesten ikke til å tro hvor lett tilgjengelig all informasjon er etter at internett for alvor gjorde sin inntreden via smartphone og nettbrett. Vi får med oss alt, med en gang, og det nesten samme hvor vi oppholder oss. På godt og vondt, mest på godt vil jeg si.

Vi som har levd et liv uten internett vet jo hvor omfattende det var å skaffe seg informasjon via datidens kanaler. Forespørsler via brev i posten, leksikon, telefon, brosjyrer osv. Jeg vil ikke tilbake dit.

Ja, hva har jeg googlet siden sist?

Barnebarna har bursdag snart. Først ut er Signe og jeg har sett etter presang til henne.

Halloween er på trappene, og selv om jeg ikke er glad i denne importerte amerikanske tradisjonen, så leter jeg etter enkle ting barnebarna og jeg kan lage.

I en potte i hagen har jeg en frodig, stor og flott flittiglise. Denne har jeg lyst å prøve og overvintre og googler hvordan.

Har du googlet noe spennende og interessant?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Jeg googler fortsatt”

  1. Bruker faktisk youtube.com mye når det gjelder strikking 🙂 Finner alltid informative klipp, dog de er på engelsk, eller uten noen snakking bare å se. Lært meg blant annet strikke «bær» på denne måten, til den store chunky cardigan du sikker så på instagram. Veldig morsom å strikke.

    Samt matprat.no brukes mye !!!

    Nyt søndagen – og hils fotorgrafen å si: bra bildet av deg 🙂

  2. Jeg har googlet, eller mest søkt på en nettside jeg liker så godt som heter Theeverygirl.com etter ideer til hvordan jeg skal høst-fornye heimen min. Jeg elsker jo interiør, men er litt treig på å bytte ut ting. Derfor har jeg søkt etter enkle ting å gjøre hjemme hos TheEverygirl.com
    Jeg googler også mye instagram algoritme og så har jeg lett mye på You tube etter yoga, trening og andre hyggelige filmer å se på … og fototips.

    1. Det er gøy å fornye litt av og til, Mette, enig! Det trenger ikke alltid å være så mye, så småting passer meg også. Skal sjekke ut de du nevner. Takk for tips. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..