Deilig ullstrikk

Jeg strikker på enda en ny genser til meg selv. Jeg er så fornøyd med denne genseren, og ikke minst fargen digger jeg, men jeg har altså lyst på en tynnere hverdagsvariant.

Det er denne genseren jeg strikker i en litt mørkere farge og bittelitt fastere i strikken.

Den er straks ferdig og jeg håper på at den skal bli enda en favoritt. Jeg elsker tynne og myke ullgensere.

Hva strikker du for tiden?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

20 kommentarer om “Deilig ullstrikk”

 1. Så fin, tante! Er dette en vanskelig genser å strikke, eller kan selv en uten særlig genser-erfaring få det til, tror du?

  Klem fra Hanne

 2. Jeg er akkurat ferdig med Ingendikkedarergenser- ble veldig fornøyd😊
  Hva slags mønster og garn strikker du nå? Kjempefin farge👍

 3. Jeg strikker på en genser til min voksne sønn Dyranut fra boka Lothestrikk. Det er mange teknikker med relieff, fletter og mønster i tre farger😊

 4. Jeg strikker babyklær – hentesett, romper og teppe har det blitt til nå. Har ikke tatt i en strikkepinne på 25 år, men da jeg fikk vite at jeg skulle bli mormor ble det fart i pinnene igjen. Utrolig hvor lett det var å huske de ulike teknikkene, men må innrømme at jeg har googlet litt da 😊. Genseren du strikker ser kjempefin ut! Ha en fin søndag ettermiddag 😊

 5. Hei Ingrid, på onsdag fikk jeg sendt oppskriften til ingendikkedarier genser og Kumulus bluse. Ja, dette tok tid, men det skyldes jo uhellet med armen min som kom imellom så jeg ikke fikk bestilt. Men du så glad jeg ble da jeg nå så etter forhandlere og oppdaget at det nå var kommet to butikker i tyskland som har disse mønstrene! Da var det jo bare å ta telefon og ringe og så var jeg den første som bestilte disse mønstrene. Artig, ikke sant;-) Armen trenger fremdeles ro og hvile pluss fysio så flere påbegynte ting MÅ bare vente men den dagen jeg er halvveis smertefri skal jeg love deg at jeg tar pinnene fatt! ;-)Gleder meg!
  Klem Annette

 6. Veldig lik farge, som jeg strikket en ull jakke her om dagen til min engelske venninne (Du så den på insta) nydelig muldvarp farge 🙂

  Har faktisk ennå en sånn ull jakke på pinnene !!!

  Men, når jeg kommer hjem til Norge, venter oppdrag på en Ida genser fra min svigerdatter (en Ganni type genser, tror jeg) og den skal strikkes i en nydelig støvet aprikos. Gleder meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..