Det er kjempelenge siden jeg har bakt enkle og tradisjonelle rundstykker, men det har jeg altså gjort nå. Enkle rundstykker er så anvendelige og så kjekke å ha i fryseren også til en gang jeg trenger dem.
Jeg har laget noen litt flate for å bruke som grove hamburgerbrød, eller til pulled pork og coleslaw, og noen vanlig runde.
Vil du prøve ut min gamle oppskrift så får du den her.
- 1/2 kg hvetemel
- 1/2 kg sammalt grovt
- 2 ts salt
- 200 g smeltet smør
- 1 pose gjær
- 7 dl melk
Jeg stekte mine midt i ovnen på 200 grader varmluft.
De så skikkelig fine ut Ingrid, og jeg skulle så gjerne prøvd dem, men jeg har cøliaki, så det går nok ikke. Ha en fin dag, hilsen Line 🙂
Ønsker deg en fin dag også, Line. Klem, Ingrid
Ser kjempegode ut. 🙂 Takk for at du deler.
Bare hyggelig, Maja. Klem til deg.
Så fina och goda de ser ut. Tack för receptet, 1 pose gjær, hur mycket är det?
Kram Maria
Det er 11g tørrgjær, Maria
Takk for oppskift.
Desse skal eg prøve.
God helg !
Klem