Mine grove kneiprundstykker

Det er kjempelenge siden jeg har bakt enkle og tradisjonelle rundstykker, men det har jeg altså gjort nå. Enkle rundstykker er så anvendelige og så kjekke å ha i fryseren også til en gang jeg trenger dem.

Jeg har laget noen litt flate for å bruke som grove hamburgerbrød, eller til pulled pork og coleslaw, og noen vanlig runde.

Vil du prøve ut min gamle oppskrift så får du den her.

  • 1/2 kg hvetemel
  • 1/2 kg sammalt grovt
  • 2 ts salt
  • 200 g smeltet smør
  • 1 pose gjær
  • 7 dl melk

Jeg stekte mine midt i ovnen på 200 grader varmluft.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Mine grove kneiprundstykker”

  1. De så skikkelig fine ut Ingrid, og jeg skulle så gjerne prøvd dem, men jeg har cøliaki, så det går nok ikke. Ha en fin dag, hilsen Line 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..