Tre fine ting

TRE FINE TING Å GJØRE I HELGEN

1. Rydd ut av klesskapet og gi bort det du ikke trenger.

2. Inviter noen hjem til hyggelig søndagsfrokost og eventuelt en spasertur etterpå for å oppdage en ny bydel der du bor, eller en tur ut i naturen.

3. Gi et deilig fotbad til deg selv, og event. din familie, mens dere har familietid foran TV’n. Barn setter også pris på litt ekstra og uventet forpleining.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Tre fine ting”

  1. Sopptur, – endeleg kom sola 😎, fest for feiring av FN-dagen og kvelden med mannen sidan eg har vore på reise nokre dager, vert tre fine ting denne helga. Og helt sikkert lang spasertur berre for nyta at sola endeleg viser seg etter alt regnet.
    God helg til deg 🍁🍁🍃🍂

    1. Ha,ha, Kirsti. Jeg tror mange av oss har mye å ta av og kanskje kan vi bli bedre fremover til ikke å fylle opp igjen av ting vi ikke trenger. Enklere sagt enn gjordt er det i alle fall. Klem, Ingrid

  2. Her feirer vi FN-dagen med samling på samfunnshuset, det bur 70 ulike nasjoner i kommunen vår blir det sagt. Det er underholdning for og frå store og små, masse mat frå alle kanter av verda og ikkje minst det er eit fint høve til å treffast og få prate med nye og ukjende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..