Hei fredag, hei helg

For meg så byr helgen på jobb, jobb ,jobb og jeg blir borte absolutt hele helgen og litt til. Det er jeg jo vandt med etter alle årene i bransjen, men det betyr ikke at det er en dårlig helg.

I dag har jeg bidratt til at mange får sine kjære hjem til en etterlengtet weekend, andre har reist ut på tur for å samle nye opplevelser og inntrykk i minneboken , mens atter andre har reist til og fra møter på jobb osv. Det hele er et sammensurium av mennesker i alle aldrer og varianter og det er det som er fascinerende. Ofte tar jeg meg selv i å lure på hvor de skal alle sammen og hva har de vært ute på?

Ønsker deg en strålende fin helg.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Hei fredag, hei helg”

 1. Jeg koser meg så med bloggen din. 😊 elsker å lese om de små hverdagsøyeblikkene og livet ditt på vingene.

 2. Det er ein grunn til at eg sjelden kjeder meg når eg må vente på flyplasser osv. Det er så moro å så på alle som strøymer forbi og dikte dei ei livshistorie 😉
  Det har hendt at eg oppdagar at eg tar helt feil, ha,ha, men som oftast får du jo aldri vite noko om dei. Og så er det så hyggeleg å sjå på dei som står ved utgangen og ventar på sine, rørande velkomstar, smil og tårer. God arbeidshelg til deg ! ❤

 3. Mannen min reiser mye i jobben sin og ofte med SAS.Jeg tenker da på om han treffer deg ,er sikker på at hvis han gjør det,får han en fin flytur😊
  Jeg synes det virker som en veldig stressende og slitsom jobb å være flyvertinne og er imponert over hvor blide og hjelpsomme de aller fleste er😀
  Man kan jo sammenligne det litt med sykepleier som jeg er, men med enda mer kummerlige fysiske arbeidsforhold. Mange av oss har noe å lære av flyvertinnenes evne til å yte service med et smil!

  1. Hei Anne.

   Jeg har virkelig stor respekt for de som jobber i helsevesenet også.

   En stor forskjell mellom yrkene er at vi har kun en frihelg i måneden og vet ikke hvilke dager som er fridager før den 15. måneden før. 65% har det slik og 35% har faste arbeidsdager. En arbeidsuke er 47,5 timer, så vi står jammen på for at gjestene våre skal få billige billetter. Klem til deg fra meg.

 4. Jeg tenkte faktisk på deg da jeg reiste for å besøke mine gamle foreldre sist helg – lurte på om du jobbet ombord på flyet jeg reiste med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..