Vegetarmat

Jeg har fått mer og mer smaken på vegetarmat og det går fint å spise den type mat av og til. Det smaker godt, gjør godt for kroppen og er gøy å lage.

Denne gangen har jeg laget en blanding av kokte linser, rødbeter, grønnkål og granateple. Denne blandingen spiser jeg som tilbehør til middag, tapas, grillmat eller som ingrediens i Buddha bowl.

Jeg koker linsene til de har litt tyggemotstand. Du kan gjerne kjøpe en boks ferdig kokte i lake også. Gi grønnkålen et oppkok og skyll raskt i kaldt vann før du har dem sammen med linsene. Tilsett syltede rødbeter, granateple, litt olivenolje og krydder som er salt, spisskummin og bittelitt hvitløkspulver. Det fine er også at den holder seg flere dager i kjøleskapet om ikke alt blir spist opp med en gang.

Mulighetene er mange og tilsett gjerne dine egen favorittingredienser og krydder.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Vegetarmat”

  1. Uhm, det lyder godt! Jeg gik for en del år siden over til kun at spise vegetarisk og fisk. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg har aldrig savnet kød. Det samme gælder faktisk det meste af min familie, så det er nemt at komme igennem med de grønne retter her 🙂
    Knus

  2. Det er så mye god vegetarmat! Jeg driver og øver meg, for det er så lett å ta kjøtt og fisk, men oppdager mer og mer hvor god mat man får uten. Og greit å få noen tips.
    Denne uka er jeg alene hjemme og tenker at det er en anledning til å teste ut nye smaker!

  3. Dette så jo innbydende ut 🙂 Spiser gjerne vegetarmat jeg også.. og eldste sønnen spiser bare det..så takk for inspirasjon og oppskrift 🙂 Fint bilde av deg i forrige innlegg også.. Ønsker deg og dine ei god helg<3 Annebe

  4. Plantebasert kost er utrolig deilig for magen, i alle fall min. Kjenner meg god og mett men samtidig lett. Bruker mer og mer plantebasert kost, men noen i huset hos oss bare må ha kjøtt:-) Kjekt at du deler gode oppskrifter med oss Ingrid 🙂 Riktig fin helg til deg og dine. Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..