Gull eller lilla

Dagen for å tenne det første adventslyset nærmer seg raskt nå og det er da gleden og forventningene for høytiden ofte starter, når det første lyset tennes. I år går jeg for hvite lys i min enkle kubelysestake som står i brettet på bordet.

Jeg har mose, lerkekvister og orekongler, samt noen små røde bær som jeg plukket med hjem fra skogen. Alt dette har jeg oppi en enkel liten blomsterskål.

Alternativet er gullstjerne selv om det ikke er adventsfargen.

Så hva mener du, skal jeg gå for gull eller lilla? Eller gå for lilla og bytte til gull når julen er her? Eller skal jeg ikke ha stjerne?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “Gull eller lilla”

  1. Jeg syns lilla i adventstida. Deilig farge, og tradisjonelt og kjent, framfor stilsikkert og fresh😜 Så kan du bytte til noe annet til jul og nyttår.

  2. Det var vakkert med den lilla, og så er det jo adventsfargen også. Så min meining er lilla i adventstida og evt. bytte til gull til jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..