En å følge

Det finnes en mengde fine kontoer på Instagram og en som virkelig er fin, og som gir mye juleinspirasjon, er kontoen Juleglede. Jeg blir så glad av å se på alle de fine bildene der. Søk deg inn på kontoen for å se og nyte og få den skikkelig gode gammeldagse julestemningen.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “En å følge”

  1. Hei. Jeg får så mye ut av å lese bloggen din, jeg har også skrevet flere ganger til deg. Jeg sliter med det meste, og prøver å finne bitte små lyspunkter for å puste, leve….
    Får så mye ut av å lese blogger, din f.eks, et innblikk i et koselig hjem. Julen er den tyngste tiden i året, hvor jeg bare har lyst til å sove meg gjennom…. 7 året jeg sitter alene. Like vondt hvert år, hører latter fra nabo leilighetene, lukter julemat i gangen, ser på FB alle idylliske bildene….. Blir ikke det samme med en pakke som jeg har pakket inn selv da. Har lagt inn annonse på Finn, men siden jeg ikke har små barn så er det ikke noe respons. Litt nedverdigende, men jeg er så barnslig at jeg blir gløad for den minste ting. Hvis du synes det er ok, så legger jeg link til annonsen, ellers så er det helt ok at du ikke godkjenner dette innlegget. Ønsker deg uansett en fin adventstid. jeg besøker deg hver dag uansett!
    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=108844530

    1. Så hyggelig å høre fra deg igjen, Siw. Tusen, tusen takk for at du besøker meg her. Det setter jeg stor pris på og jeg setter også stor pris på alle kommentarer. Jeg husker at du kommenterte her på bloggen i fjor også.
      Har du prøvd å ta kontakt med Frelsesarmeen? Jeg har forstått at de ofte har juletilstelninger på julaften for dem som er alene eller har lyst å feire sammen med andre. Ønsker deg alt det beste for denne julen og at du opplever en fin jul med ny giv for deg og din sønn. Lykke til med annonsen og håper du får mange svar. Stor varm juleklem til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..