Jul i all enkelhet

Jeg sa tidligere at denne julen skal være enkel her hos meg, og det har jeg holdt. Skuldrene er senket, stressnivået lik null og jul blir det uansett. Jeg har vært veldig lite hjemme nå i førjulstiden. Jeg har vært på Gran Canaria, jeg har vært i Wien og ikke minst, borte på jobb. Men nå, nå skal jeg ikke på jobb igjen før 2.januar. Det blir fint.

Her hos oss har vi uendelig sjelden hvit jul. Vi snakker heller grønn plen, 7 grader, kuling og regn og da er det litt utfordrende å ha julepynt på trappa.

Veldig mange pynter opp med utendørs lyslenker, men jeg har valgt den enkle varianten her også. En lyslykt med stearinlys, granbar og kongler. Jeg liker levende lys, også utendørs. Det skaper så fin og lun stemning og velkomst. Dette lyset skal få brenne litt hver kveld mens vi venter på at julen ringes inn.

I bakgrunnen har jeg trollhassel med røde kulehjerter og grullstjerner. Oppi potten har jeg vedkubber så trollhasselen ikke skal fly avgårde i vinden.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Jul i all enkelhet”

  1. Det er meget smukt! Desværre har jeg vist endnu mere vind end du – lanterne holder sig kun oprejst ganske kort her, for vi bor på toppen af en vindomsust bakke, og det giver selvfølgelig en smuk udsigt, men gør det altså også virkelig svært at pynte udendørs…
    Glædelig stressfri jul til dig, kære Ingrid!

  2. Enkle er ofte det beste sies det, og den lykta var jo bare kjempefin. Trollhassel/annen tre med pynt kan jeg bare glemme da det vil blåse vekk eller bli nedsnødd. Men fint var det😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..