Jeg er klar,er du?

Jeg har hatt verdens beste adventstid etter at jeg tok avgjørelsen om en enkel jul, og jul blir det. En enkel, men forhåpentligvis fin jul.

Treet står ferdig pyntet, julemiddagene er planlagt og kjøpt inn og julegavene er klar. Kakeboksene er tomme, men det går helt fint. Min hjemmelagde julemarsipan er blant annet ikke blitt laget og det har heller ikke eggnogen.

Med friske roser i vasen, Malin hjemme fra Wien og med barnebarna og foreldrene rundt bordet på julaften blir det en jul fylt med glede og ettertanke på hva som er viktig i livet.

Jeg ønsker akkurat deg verdens fineste jul.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

14 kommentarer om “Jeg er klar,er du?”

 1. Ja, det gælder om at huske hvad julen virkelig handler om, og det er ikke småkager 🙂 Jeg har lige sat mig i sofaen og synes at jeg er ret klar til jul. Jeg glæder mig til nogle dage sammen med familien! God jul til dig, Ingrid!
  Knus fra Nana

 2. Det er så godt å ha sagt adjø til alle «må» til jul. Det vert så mykje hyggelegare når ein gjer det ein har lyst til og lar resten være. Det eg prioriterer er pepperkake baking med små venner, steike smoltringar med «barnet» – som forlengst er voksen, og så oppmerksomhet til gamle i familien.
  Resten kan eg ta neste år….
  Gledeleg jul til deg!

 3. For en nydelig blogg! Gleder meg til å følge deg videre i 2019. Ønsker deg og dine en riktig god jul🎄🌟🎄

 4. Ja, nå er det meste klart for juledagene som kommer. Jeg droppet baking av de siste kakene og tok meg et langt varmt bad isteden. Det gjorde godt for en litt stresset kropp. Nå er tiden for å finne freden og nyte deilige dager med familien. Ønsker deg en fredelig og fin julefeiring og gleder meg til å følge deg videre i 2019. God Jul ❤️🎄. Juleklem fra Jenni

 5. God jul og takk for en nydelig blogg!

  Jeg tok beslutningen for noen år siden om ikke å bake de forventede julekakene da jeg selv ikke er så glad i småkaker. Det var en befrielse og desember ble så mye bedre med mindre stress😊

 6. Ønsker deg og dine en riktig god jul 🎄

  Jeg har også hatt en enklere jul de siste årene og trives veldig godt med det.
  Klem Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..