Første nyttårsdag

Første nyttårsdag har en tendens til å bli litt klisjéfylt. I alle fall for meg. Jeg startet dagen helt alene i stillhet foran juletreet, nylaget sterk kaffe og kun juletreet og julestjerna i vinduet gir meg lys. Det er morgen og de andre i huset har ikke stått opp enda. Utenfor uler vinden og det er fortsatt mørkt, og jeg nyter stillheten.

Jeg sitter og tenker på takknemlighet i dag også, akkurat som i går. Tenker på at jeg har skrevet blogg i 9 år, at blogg er utdatert og lurer på hvor lenge jeg skal klore meg fast. Instagram og andre plattformer har tatt over forlengst og nye kommer.

Jeg lurer på hva de neste 364 dagene skal gi av gleder, sorger og opplevelser og at vi er heldige som bor i et land der fred og fordragelighet råder det meste av tiden.

Jeg hørte på kongens tale i går. Han ber oss gjøre en forskjell for andre med vennlige smil, være respektfulle mot hverandre og la akkurat ditt vennlige ord gjøre dagen bedre for noen.

I kveld flytter julen ned i kjelleren igjen og hjemmet mitt er tilbake til den kjente og kjære hverdagen. I morgen kaller jobben og Malin drar tilbake til sin hverdag Wien, men først skal vi nyte første nyttårsdag med nyttårskonsert på TV, deilig middag og dessert og bare være sammen i takknemlighet.

Jeg er klar for 2019 og skal prøve å gjøre mitt beste.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

14 kommentarer om “Første nyttårsdag”

 1. Skøn måde at starte dagen på! Og du, hver gang jeg ser et billede af dig, slår det mig at du ikke kun er virkelig smuk, men også har en vidunderlig udstråling. Du er en bemærkelsesværdig kvinde.

 2. Høres ut som en herlig morgenstund. Her sitter jeg fortsatt med frokosten og nyter siste fridag før nytt jobbår braker i vei. Er takknemlig for så mye og mest at mine nærmeste har det bra og håper også det for dette året. Har lært at ting kan skje fort og livet snu som på en femøring, så det er viktig å ta vare på hver eneste dag og vise kjærlighet til de man har kjær. Ønsker deg og dine et flott nytt år og gleder meg til inspirasjon og fine bilder på bloggen i dette året også. Klem fra Jenni

 3. Godt Nytt År Ingrid. Kjenner meg så igjen i det du skriver og det er vel grunnen til at jeg er blitt så glad i bloggen din. Jeg elsker hverdagene og de små tingene i livet men er også over gjennomsnittet glad i å reise✈️✈️ Reisehøydepunktene i 2018 var Beijing og Svalbard. Håper du fortsetter å skrive . Klem fra meg 💕

 4. Du er alltid så stilig :)) Fin tale fra kongen med ord en skal ta på alvor :)) Fant frem eskene til julepynten..så rydder vekk litt i kveld og litt i morgen 🙂 Gode ønsker til deg for det nye året ❤ Annebe

 5. Jeg synes du for all del skal holde bloggen online og ikke ta den bort. Du har så mye fint materiale så det bør du ta vare på.
  Selv har jeg dessverre tatt beslutningen om å slutte og blogge, men er på instagram og jeg har et online Flickr album (har linket til det i instaprofilen min), som jeg kommer til å oppdatere mer og mer.
  Jeg har alltid syntes det å skrive er ukomfortabelt, jeg prøver å slippe taket da uæh, men vanskelig!

  Her hos meg får jula lov til å bli værende til lørdag som kommer. Rett og slett fordi jeg prioriterte å gå tur i dag i sola i stedet for å rydde og vaske. Til lørdag derimot, da …
  Det er en grunn til at jeg tviholder på adventstiden, jeg vet hvor fort jeg blir lei av å ha masse greier fremme! Men nå gleder jeg meg til å få nye putetrekk i sofaen, nye duker og litt nyere pynt igjen. Ha en fin første uke i januar! I morgen er det striskjorte og havrelefse igjen , eller havregrøt for meg da 😉
  GODT NYTT ÅR INGRID

 6. Du har så fin blogg, og tenk 9 år…wow…..!
  Hold det gående, så lenge du syns det er moro. Så håper jeg det blir en god stund til 🙂

  Godt nytt år Ingrid !

  1. Ja, jeg holder på så lenge jeg synes det er gøy og noen orker å henge med meg og lese. Uten lesere er det ikke gøy. Det er leserne som er inspirasjonen. Godt nytt år til deg også, Helen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..