Blogging

I disse dager er det 9 år siden jeg startet min første blogg og mye har skjedd siden den gang. De aller fleste bloggene jeg leste og fulgte den gangen er lagt ned for lenge siden. Kun en håndfull av dem driver fortsatt på med denne hobbyen. For det er en hobby og få tjener penger. De som gjør det, ja der er de fleste veldig mange år yngre enn meg og gjerne mye mer private enn jeg er komfortabel med. Jeg vil gjerne ha en personlig blogg, men ikke for privat.

Når jeg får en ide om et innlegg, prøver jeg å tenke på om dette er noe jeg kunne la meg inspirere av, eller like å lese i avslappings øyemed. Noen ganger lykkes jeg, andre ganger ikke. Jeg vandrer ofte rundt på nettet for ideer og inspirasjon.

Jeg velger bevist å ikke ha mye tekst, for jeg ser at jeg som leser ikke orker å lese lange innlegg og da tror jeg ikke andre liker det heller. I så fall må innleggene være godt skrevet og ha veldig interessant innhold. Seriøse og interessante artikler oppsøker jeg gjerne gjennom andre media enn private blogger.

Jeg er veldig ydmyk og takknemlig overfor alle dere som besøker meg her og jeg blir så glad for alle kommentarer og engasjement. Uten deg er ikke dette noe gøy og noen av dere føler jeg at jeg har ”kjent” i flere år.

Jeg ønsker deg en fantastisk dag og håper du besøker meg snart her igjen.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

22 kommentarer om “Blogging”

 1. Bloggen din er alltid så koselig å besøke.Er innom hver dag!Like spent hver gang på hva du har laget innlegg om.Gratulerer med de 9 år!
  P.s.Du må være en racer med strikkepinnene! Gikk ikke lange tiden fra jeg så du hadde begynt på genseren til den var ferdig!Strikker en del jeg og,men går ikke så fort som hos deg😊
  Klem Anne Marit

 2. Gratulerer med dagen, jeg er innom bloggen din hver dag. Det er så spennende se, både hva du tar opp og hvor du er i verden. Håper du forsetter å blogge lenge. Hagen fin dag. KlemMarit

 3. Jeg er også innom bloggen din hver dag for inspirasjon og hygge og jeg blir aldri skuffet😊Håper du fortsetter leeenge!

 4. Grattis på bloggens födelsedag. Jag gillar din blogg, och hoppas du håller på i många år till.
  Jag känner så väl igen mig i när du skriver att många bloggare slutat för längesedan. Och man får inte alls lika många kommentarer längre.
  Ha det gott
  Kram Maria

 5. Til lykke med blogfødselsdagen, Ingrid! Jeg er så glad for at følge din blog, og for at kende dig! Jeg tænker det samme om min egen blog: Jeg vil også gerne skrive personligt uden at det bliver privat. Det lykkes virkelig fint for dig! Du har en trofast læser i mig. Jeg elsker din hverdagsoptimisme, og jeg holder også af de indlæg hvor du berører det der gør ondt og er svært.
  Knus fra Nana

 6. Gratulerer (:) har funnet mye inspirasjon hos deg, oppskrifter på mat og strikking tips til innredning.
  Håper du fortsetter i 9 år til. Har fulgt deg i alle år.
  Tror veeeeldig mange rundt om i landet liker din blogg.
  Hilsen følger fra Nordmøre

 7. Gratulere med lang fartstid i bloggverden.
  Det er alltid kjekt å besøke bloggen din, du er så kreativ og finn så mange
  spennande tema å skrive om.
  Eg såg nettopp at det er fleire innlegg eg ikkje har kommentert.
  Har hatt ei hektisk tid siste månadane og bloggbesøk har vore nedprioritert dessverre.
  Håpe det blir betre framover.

  Ha ei fin veke vidare.
  Helsing Anne-Mari

  1. Hei Anne-Mari. Vi har «kjent» hverandre i mange år og det setter jeg stor pris på. Jeg besøker bloggen din jevnlig og ser at ting ikke har vært så enkelt hos deg, men dessverre får jeg ikke kommentarene mine til å bli publisert på bloggen din. Vet ikke hvorfor. Klem, Ingrid

 8. Hei! Jeg ble litt redd for at du skulle slutte når jeg leste overskriften! Jeg kommenterer sjelden, men leser alle dine innlegg med stor glede! Godt med voksne damer som blogger og.
  Fin onsdag

  Hilsen Kjersti

 9. 9 år! Det er en stund, mange har kommet og gått. Mye er forandret , men fortsatt finner jeg godfølelsen ved hobbyen vår og det har jo skapt mange fine nett-vennskap, noen har man møtt og mangt et menneske har inspirert og gledet. Du er en av de som har gledet meg masse 🙂
  Skål, for en fin hobby!

 10. Gratulerer med 9 år med bloggen 🙂 Jeg liker veldig godt å klikke meg inn her fordi bloggen din er så koselig og inspirerende 🙂 Får en sånn god ro med fine bilder og hyggelig tekst. Noen ganger skulle jeg ønske du la ut lengre innhold hehe jeg liker dine innlegg og bilder veldig godt selvom jeg ikke alltid kommenterer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..