Bezzerwizzer

Bytt ut TV og nettbrett med spillbrett i kveld. Det er så hyggelig og mye mer sosialt enn å la seg underholde av TV.

Brettspill synes jeg er så kjekt, og ekstra kjekt når jeg i tillegg kan lære nye ting. Jeg har et stort potensiale for ny viten med Bezzerwizzer, det er helt sikkert. Her er det mye jeg ikke kan svare på, men litt har jeg kunnskap om.

Vi spiller gjerne en omgang eller to alene, mannen og jeg. Vi hadde middagsgjester forrige lørdag og da kom også spillet på bordet utpå kvelden.

Har du venner som liker brettspill er det bare å invitere hjem på et slag eller to. Det er både sosialt og så hyggelig og så får man være sammen uten noen form for omfattende forberedelser.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Bezzerwizzer”

  1. Har hatt spillet på hytta noen år og fikk ny oppdatert spill til jul. Kjempekoselig åspille med venner eller familie!

  2. Kjekt med brettspel. Me gjer alltid det i jula når me er samla på hytta. Me har fleire slags kunnskapsspel, bl. a. Når skjedde det, men det du nemner kjenner eg ikkje til.
    Takk for tipset.
    God helg vidare !

  3. Spill kan være gøy det..men sjelden vi spiller etter gutta ble voksne, men det hender en sjelden gang 🙂 Ikke hørt om det spillet du har her..men fint å lære litt samtidig som man har det hyggelig 🙂 Kos deg med kvelden ❤

  4. Ein omgang av «Ticket to ride» er fast kvar dag etter frukost hos oss. Det handlar om togturar i Europa. Ikkje så mykje å læra, men veldig kjekt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..