Et deilig bad

Jeg liker å skape noen fine stunder og omgivelser for meg selv når jeg er på jobb. Jeg tilbringer tross alt 10-12 netter i måneden på hotell og kjenner at det er viktig for meg å føle at jeg har det fint der også.

Etter en lang og slitsom arbeidsdag, og ofte ganske kald nå på vinteren, er et deilig varmt bad på hotellrommet kjærkomment. Fylle badekaret med velgjørende deilig varmt vann, badesalt eller oljer som dufter himmelsk og som gjør at baderommet fylles av magi for kropp og sjel. Tenne noen telys, slukke lyset og la tankene vandre.

Jeg er ikke den som har tålmodighet til å ligge så veldig lenge i badekaret, men det trenger heller ikke vare så lenge for at det gjør godt for hele kroppen. Nyvasket og trett kropp som smyger seg under rent og krispy sengetøy. Ja takk!, og neste morgen er jeg klar og uthvilt for en ny arbeidsdag

Ulempen er at ganske mange hotell har slått av varmen på badet, også nå på vinteren, og det kan bli ganske kaldt før kroppen smyger seg ned i det velgjørende deilige vannet.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Et deilig bad”

  1. Og så er det færre og færre hotell som har badekar diverre ;-(
    No reiser eg kun «for moro skuld» så det er attid mykje anna kjekt når eg overnatter på hotell, men det er alltid bonus når eg oppdager badekar på badet.

  2. Her i leiligheten har vi ikke badekar..men jeg «elska» badekaret om vinteren da vi bodde i huset… :)) Er nok viktig i en jobb som din å kose seg som best en kan der man er til enhver tid 🙂 Klem fra meg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..