Appelsin, ingefær og chili

Føler du at du trenger litt ekstra påfyll av vitaminer og andre ting som er godt for kropppen din nå i den kalde og litt gufne årstiden er en enkel smoothie kjapp å lage. Jeg er så glad i smoothier, og gjerne de som er skikkelig sunne i tillegg. Jeg har laget en liten bombe som gjør godt nå på vinteren.

En appelsin, chili, ingefær og bittelitt vann har jeg kjørt i blenderen til en velgjørende og smaksrik shot, og vil du drikke den ekstra kald tilsetter du isbiter.

Sliter du med forkjølelse og sår hals vil du garantert ha glede av denne som både er næringsrik og hot.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Appelsin, ingefær og chili”

  1. Denne uken har jeg tatt en ingefær og sitron shot hver morgen og det føles utrolig bra. Innbiller meg at jeg klarte å redde en begynnende sår hals ved å gjøre dette. Spiller jo ingen rolle om det så er troen, bare det funker. Chili har jeg ikke forsøkt sammen med ingefær tidligere, men ser det er flere som bruker denne varianten, så den må testes. En fin helg ønskes deg. Klem fra Jenni

    1. Enig, Jenni. Placebo eller ei, bare det funker, det er det som betyr noe. Etter å ha sett et program om placebo på NRK2, så tror jeg på effekten av den. God helg til deg også. Klem til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..