One of a kind

Å dekke bordet er alltid så kjekt når vi inviterer gjester og jeg liker å variere litt med duker. Duken jeg driver på å dekke på med her er litt spesiell, for jeg har laget den selv.

Jeg hadde så mye stoff til overs da jeg sydde gardinene mine at jeg likegodt laget en duk av restene. Det lyse stoffet er velur og det mørke er lin og til nå har det fungert fint i vask, men de store flekkene er foreløpig uteblitt så langt.

Jeg hadde ikke nok velur, så jeg sydde inn et stykke lin og syntes det blei riktig så delikat og duken fikk en fin snerten look. Et rustikt preg som passer godt sammen med det rustikke serviset.

Jeg elsker å finne på slike ting og synes det er så fint at stoffet jeg hadde til overs blir brukt. Og så liker jeg å ha noe som er unikt, selv om det kanskje ikke faller i smak hos alle.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “One of a kind”

  1. Så fin og kreativt. Moro med selvlaget. Jeg liker også duk på bordet når vi har gjester og har tydd til gardinrester selv også. Håper dere hadde en fin kveld. Klem

  2. Du er så kreativ, Inger! Den dug er smuk! Jeg har faktisk dug på bordet i disse dage fordi jeg blev inspireret ovre hos Pia fra FiftyFabulous 🙂 Men jeg kan ikke sy, så min dug er «bare» i hør.
    God søndag til dig!
    Kh Nana

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..