Hei februar, god morgen.

Er det ikke fint? Den litt seige og lange januar er over og vi sier hei og velkommen februar som tar oss et skritt nærmere grønn vår. Det digger jeg! I tillegg er det fredag og jeg skal hjem i kveld, dog nærmere midnatt. Fridager venter og det er helg!

Denne helgen er det kun gode vibber som gjelder. Fylle stua med deilige blomster, kroppen med god og sunn mat og hodet med velgjørende tanker.

Kanskje ses vi senere i dag, hvis ikke, så gi deg selv den beste helgen du har hatt på lenge.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Hei februar, god morgen.”

  1. Takk for noen fine dager i luften, Ingrid 😊 Fin og inspirerende blogg du har altså! Ja, velkommen februar og etter hvert den deilige våren som vi har i vente 🌼 Men fint når snøen laver ned også. Ha en fin helg og gode fridager. Håper vi sees snart.

    1. Takk i like måte, Inger Marie. Enig, snø er så fint, lyst og fredfylt når den laver ned og ligger fint. Hos meg skjer ikke det. Den kommer, ligger fint noen timer og blir sørpe. Det er ikke fullt så delikat. God helg til deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..