Dagens outfit

Antrekket mitt er i dag, og som nesten alltid, enkelt og klassisk, men ganske lyst til årstiden å være.

Jeg tenker at det er helt greit med lyse klær selv om det er vinter ute. Ja, ja, vinter og vinter. Hos meg er plenen grønn og naboens snøklokker og krokus blomstrer.

Og så har jeg pyntet meg litt med de nye skoene med dyreprint. Jeg kler meg nesten alltid i vanlige klær når jeg står opp om morgenen selv om jeg bare er hjemme og ikke har planer. Joggedress og koseklær er det veldig, veldig sjelden jeg bruker, og synes det er viktig for meg å faktisk bruke klærne som henger og ligger i skapet.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Dagens outfit”

 1. Fint med lyse farger selv om det er vinter. Vinteren er jo en mørk årstid, så hvorfor skal man ikke lysne den litt med lyse klær? Men det blir uansett sånn at man ofte velger de mørkeste klærne likevel.

  Lekre sko ♥

  Jeg kler meg heller ikke så mye i joggeklær. Liker å være pent kledd. Men har måttet droppe jeans og sånt som jeg likte godt før. De blir for harde og stramme til min ME kropp.

  1. Hei Eva. Jeg tenker også at det passer med alle farger året rundt. Det handler mer om at der er mer praktisk med mørkere klær når været er dårlig og man skal bevege seg utendørs.

 2. Hei lekkert med lyse farger. Jeg bruker mye det og kosedress blir det lite av. Jeg liker å kle meg med en gang, så er jeg klar for dagen.

  De skoene er stilige.
  Ha en fin dag 🤩 klem fra Bergen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..