En fin dag

Håper du hadde en fin valentinsdag i går. Det hadde jeg. Jeg var sammen med mine kjære og jeg fikk flotte rosa roser av mannen. Jeg spiste lunch med Tine, eldstedatteren min og fikk barnebarna på overnatting i går kveld. Kort sagt, de enkle og nære ting gjorde dagen min fin.

I tillegg var jeg på fabrikkutsalget til SandnesGarn. De hadde -30% på alt i butikken uten at jeg visste det da jeg kom dit og det blei jeg jo også glad for.

Jeg synes det er viktig å sette pris på de små ting i hverdagen og gjøre hver dag spesiell. Den kommer aldri tilbake. Det gjør ikke denne fredagen heller, og jeg ønsker deg en fantastisk fin dag.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “En fin dag”

  1. Dagen i går var ganske så vanlig her, men blir vel en kaffe med mannen i morgen..og han spanderer alltid.. (har felles økonomi da..hehe..) Hørtes ut som en fin «feiring» hos deg :)) Stilig bilde, og små fine ting setter jeg pris på også ❤ God helg fra Annebe

  2. For et herlig avslappende bilde av fine deg. Hørtes ut som du hadde en fin valentine dag igår og roser fortjener du😃. Her hadde vi en rolig TV kveld, litt godt i glassene og dessert på en hverdag. Ja og vipps hadde vi en fin kveld med det lille ekstra. Ønsker deg en deilig helg. Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..