Myk og behagelig øyepute

Er du trett og sliten i øynene etter en dag på jobb foran PC-skjermen eller kjenner på at du trenger litt ekstra hvile, da er en øyepute skikkelig deilig. Den er fylt med linfrø og velduftende tørket lavendel som skal gi deg en avslappende og velgjørende følelse.

Legg deg på ryggen på gulvet, i sengen eller på sofaen, legg puten over øynene og nyt følelsen av å være i total avslappet modus. Slapper du best av med musikk finner du frem favoritten, eller et avslappingsprogram fra en app om du liker det.

Øyeputer er superenkle å lage, eller du kan kjøpe dem. Jeg har laget mine av stoffrester. De er ca 10-11 cm brede og 24-25 cm lange og fylt med linfrø og tørket lavendel. Om du ikke har restestoff å sy av, kan du fint klippe opp et klesplagg du ikke bruker lenger også.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Myk og behagelig øyepute”

  1. Så fine..som alt du lager og gjør i stand blir det så delikat 🙂 Hørtes behagelig ut..men jeg har veldig vanskelig for å finne hvilemodus, har sånn hjerne som er på høygir nesten bestandig.. Desto viktigere å lære seg noen avslappingsteknikker 🙂 Klem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..