Vår i stua

Før helgen, 28.februar, hadde vi bryllupsdag, mannen og jeg. 16 år, og tiden, den går bare raskere og raskere, og noen ganger hadde det vært fint å holde litt igjen om jeg hadde kunnet.

Da jeg kom hjem fra jobb hadde mannen hadde husket på oss og kjøpt flotte blomster. Det gjør han titt og ofte, gleder meg med blomster. Små fine ting å gjøre i hverdagen.

Fargen, gåsungene og lukten av eucalyptus får meg til å føle at det er vår i stua og jeg elsker det. Skikkelig gode vibber. Jeg setter dem ut hver natt for at de skal holde seg friske lenger, og alle vasene mine vasker jeg i klor etter bruk slik at de er helt rene til neste blomsterkvast som skal oppi.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Vår i stua”

  1. Til lykke med bryllupsdagen! Og, ja, man bliver da glad af sådan en buket 🙂 Jeg stiller også mine buketter køligt om natten og skifter vand i vasen for at få dem til at holde længere. Og det virker 🙂
    God aften til dig, Ingrid!
    Knus fra Nana

  2. Gratulerer så mye bryllupsdagen, som har vært 🙂

    Ja, årene går unna….rart det der. Da enn var ungdom følte det altid som en hel evighet til sommerferie. Nå, syns jeg det går unna i en fei…vår alt her, og neste påske, så sommer !

    Nydelig roser, og hvilken herlig farge !! Blir glad av dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..