Tid for hjemmespa

Søndagskveld, det er en fin tid for å forberede seg til en ny uke. Gjerne med litt hjemmespa, ro i heimen og takknemlighet over fine ting helgen har brakt med seg.

Jeg synes det er skikkelig deilig å fjerne all sminke tidlig på kvelden og la huden være helt fri for alt. Jeg har tro på at huden har godt av det, å bare være seg selv noen timer, helt ren og uten noen kremer og oljer.

Selv i min godt voksne alder føles det fint å stelle huden litt og gi den litt hjemmespa. Jeg har kjøpt gullmasken til Camilla Pihl som jeg smører i T-sonen i ansiktet og lar den tørke godt før jeg river den av. Etterpå føles huden så deilig og glatt, myk og behagelig. Skikkelig god følelse av velvære.

Jeg er ikke den som tror på vidunderkurer, og alderstegnene, de kommer uansett, men hvorfor ikke dulle og stelle litt godt med seg selv. Den gode følelsen er fin uansett alder.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Én tanke på “Tid for hjemmespa”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..