Jeg er trøtt og lei, er du?

Jeg er så av lei formsydde sengelaken som sklir opp langs madrasskanten på midten og får hjørnene til å vippe opp at jeg har kjøpt nye flate i tettvevd bomullssateng. De er så myke og deilige å ligge på, og ikke minst så ligger de godt på madrassen.

Jeg er blitt så glad i disse som lar seg brette godt under overmadrassen og som holder seg på plass. Og jeg elsker deilig myk bomullssateng, både som laken og dynetrekk.

Jeg måtte lete litt rundt, både på nett og i butikker før jeg fant det jeg ville ha, men til slutt fant jeg disse hos Jysk.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Jeg er trøtt og lei, er du?”

  1. Viktig med behagelig sengetøy som «sitter»som det skal..liker veldig godt sateng ! Så den fristende lunsjen i forrige innlegg..nam ! Kos deg med kvelden ❤ Annebe

  2. Åh ja hjørner der vipper op – og så det faktum at jeg aldrig kan finde ud af at lægge dem rigtigt på. Altid starter jeg med at vende den forkert, så jeg skal starte forfra…. God ide med gode gammeldags lagner, som ikke laver tricks med én!

  3. Takk for tips. Irriterer meg nemlig over det samme som deg 😉 Ha en fin dag! Klem 🙂❤

      1. Dyne og putetrekk hos meg har samme. Lakenet har 600. Jeg klarer ikke kjenne forskjell på de to. Men forskjell mellom sateng of «vanlig bomull» er lett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..