Påsken er sur og søt

For å få mest mulig ut av de to fridagene jeg har i påsken var jeg tidlig ute av sengen. Ja, ikke så tidlig altså, men sånn ved 07.30 tiden.

Himmelen er skyfri og solen skinner, og jeg tenkte at påsken må jo være deilig gul, søt og sur på en gang. Jeg satte igang med å lage lemoncurd og ferske deilige scones og i løpet av en drøy time var jeg ferdig.

Jeg elsker sitronsmaken i lemon curd, eller sitronkrem om du vil. Den har konsistens som litt myk honning og smaker syrlige sitroner og søtt sukker. Himmelsk! Om du ikke vil ha den til scones, er den super på pavlova, eller som syltetøy til vafler, lapper, croissant eller på brødskiva.

Det er tid for å pakke ned nystekte scones, deilig lemon curd og påskegave og dra til fjells!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Påsken er sur og søt”

  1. Det har jeg faktisk aldri lagd før, men vet det er godt. Nå fikk jeg lyst til å lage de jeg også. Men først jobbe en natt til før jeg tar meg to velfortjente fridager. Takk for tips, skal jammen innom butikken i morgen og handle inn.

    Kos deg masse til fjells og fortsatt god påske til deg🐣💛

      1. Hadde det som trengtes så jeg lagde i kveld før nattevakt. Så når jeg kommer hjem så blir det å lage scones og overraske mannen med deilig frokost før jeg legger meg. Takk for tips og deilig oppskrift😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..