Oslo og jeg

Det er oss to i dag, Oslo og jeg. Jeg har vandret en mil gatelangs, sier appen på telefonen meg, og hvert skritt var en fryd. Jeg elsker denne tiden på året da trærne blomstrer, tulipaner og påskeliljer, løvetann og magnolia. Det er så magisk fint. I tillegg er det sommertemperatur i dag. Har du ikke gått langs Akerselva enda, så er det virkelig å anbefale.

Tusen takk, Oslo, for alt det fine du har gitt meg i dag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Oslo og jeg”

  1. Hvilke fine fotos. Jeg tog lige et kig på dit tidligere indlæg om Akerselva. Der ser også smukt ud. Ville det være muligt at nå det, hvis man kommer ind med Oslobåden fra København og skal af sted igen efter ca. 5 timer?

  2. Oslo ja….det var nesten slik at jeg fikk lyst til å hoppe på neste fly for å komme meg dit da jeg så de vakre bildene;-) Desverre er det ingen direkt forbindelse fra Stuttgart som ligger bare noen få mil unna meg og så blir det utsatt og utsatt og utsatt og det kommer noe i veien hele tiden synes jeg. Om litt vil syrin springe ut. Magisk å gå oppover mot slottet og området rundt der. Duften er bedårende! Og så var det Bygdøy…der duften av syrin fortrenger sjøluften;-)… Noe av det vakreste jeg husker.
    Jeg synes det er fantastisk at du benytter «fritiden» din på en slik måte og deler alle inntrykk! Tusen takk Ingrid!
    Klem fra Annette

    1. Å så hyggelig å høre, Annette. Nå blei jeg glad. Det er tilbakemeldinger fra deg som leser som gjør det gøy å publisere det jeg driver på med. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..