God morgen, torsdag

Torsdag morgen, og jeg er snart på farten. Jeg skal ut på en kjøretur ned til hytta på Sørlandet og der får jeg besøk i helgen av noen av de aller beste jentene jeg vet om. Elen, Signe og moren og de kommer med tog i morgen.

Bagen er pakket og jeg ser at jeg trenger å kjøpe noen nye tynne gensere til tiden fremover. Jeg har altfor mye ull i skapet. Jeg elsker deilige myke ullgensere, men nå er de litt for varme for meg.

Jeg trives ofte bedre i genser enn bluse. Hva liker du best?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

14 kommentarer om “God morgen, torsdag”

 1. Jeg liker godt gensere jeg også, men det er jo alt etter årstiden. Om sommeren liker jeg lette topper som dekker der de skal, og som er feminine og sommerlige 🙂
  Høres kos ut med hyttetur ♥
  Nyt ♥

 2. Bruker mer genser enn skjorter. Har vært på butikkrunde i dag for og finne tynne genser med lang arm. Men fant ikke noen, så finner du noen må du gjerne tipse oss.

 3. Liker også best gensere og myke tynne nå. Lekker og fin den du har på deg på bildet.
  Kos deg med jentene dine på besøk.

  1. Ja, den er deilig, men tynn ull. Vet ikke hvem som gleder seg mest, jentene eller jeg. De var i alle fall veldig ivrige da vi pratet sammen på FaceTime i kveld.

 4. Hei, jeg er også en av dem som bruker helst tynne gensere fremfor bluser og da i tynn bomull, silke eller lin. Utrolig behagelig å ha på seg! og da enten med lange armer eller helt uten;-) noe mellomting liker jeg ikke;-) Jeg synes bluser er fine på andre, selv bruker jeg nesten aldri.
  Hilsen Annette

  1. Jeg ser så pyntet ut med bluser, synes jeg. Det blir litt freshere med en kul genser eller skjorte, synes jeg, men enig med deg. Det er veldig fint på andre, men når jeg prøver blir det feil.

 5. Kan tipse deg om at Match har en god del tynne behagelige lang ermet gensere, både ensfarget og med en striper. Jeg liker veldig godt de fra Jean Paul og noen av de har 3/4 dels arm. Kos dere på jentetur i helga 🙂

 6. Hadde egentlig ikke tenkt over det,men jeg er en genserdame jeg og😊 Veldig glad i kashmirgenserne fra softgoat. Ikke billige,men benytter meg av salg. Har kjøpt noen t-shirt varianter, men de blir nok for varme når det blir skikkelig sommervarmt. Fin helg m jentene dine på hytta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..