Jeg er så stolt

Jeg er så stolt og glad glad for at jeg har fått disse to fine magarittene på stamme til å blomstre igjen. Det er alltid så gøy når jeg prøver på noe og det blir vellykket, og det gjør meg så godt, kjenner jeg.

Det er noe med den følelsen å klare og ta være på ting og ikke bare kjøpe nytt. Du husker kanskje at de stod i kjellervinduet mitt i vinter.

Faktisk så er det tredje sommeren disse to fine skal tilbringe hos meg, for jeg klarte nemlig å overvintre dem forrige vinter også.

Har du noen små prosjekt du er stolt og glad over?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Jeg er så stolt”

 1. Fantastisk å få gjenblomstring. Det gir gode kjensler.
  Og desse er vakre !!!
  Eg er ikkje så flink med uteblomster, en gammeldagse bladkaktuser
  innendørs får eg igjen år etter år.
  Ha fine vårdagar.

 2. Så gøy 🌸🌸 blomster gjør så mye, vakkert for øye, og harmonisk og fint for hjertet 🌸🌸 ønsker deg en fin uke, flotte innlegg du har 🌸🌸 klem fra, Line 🌸

 3. Så flotte😊Jeg har prøvd overvintring jeg og, men får bare til granium og de er jeg ikke så begeistret for😛Gleder meg til å kjøpe blomster i potter og urner snart. Akkurat nå ligger det litt snø her på indre Lstlandet!

  1. Ingenting er som å fylle våren og sommeren med blomster og liv, og jeg håper virkelig du får litt varme slik at snøen forsvinner og våren får lov å komme frem. Klem, Ingrid

 4. Så flotte, og så moro med gjenblomstring🌸. Selv har jeg overvintret appelsintre på 3. Året. Og det er nå i full blomst. Lukter himmelsk gjør det også. Kjenner jeg er litt stolt av det😄. En fin uke ønsker jeg deg. Hilsen Jenni

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..