En helg i balanse

Det er helg igjen og bruk den gjerne til å være litt ekstra god med deg selv. Er du god med deg selv og i balanse, drypper det gjerne litt godhet på omgivelsene dine også.

Se etter de små fine tingene i hverdagen som gir deg glede og litt magi. Jeg kjenner på litt ekstra godfølelse av å se på disse flotte rosene som er på hell. De er så uendelig fine selv i sin siste fase og når noen av kronbladene faller til bordet, ja da er det også magisk fint og jeg lar dem gjerne ligge litt før jeg plukker dem bort.

Løft blikket og vær bevisst på å holde øynene åpne for å oppdage fine små ting rundt deg. Vi har en tendens til å haste avgårde fra sted til sted og ikke se alt det vakre som gjør livet til det det egentlig er, fint og magisk.

Med alderen kommer også følelsen av takknemlighet. I alle fall for meg. Jeg opplever en mye større grad av takknemlighet etter som årene går og ikke lenger tar noe som en selvfølge.

Jeg ønsker deg en deilig helg, og jeg håper du finner litt magi om du åpner øynene og ser etter de små fine tingene i både mennesker og natur.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “En helg i balanse”

 1. Hei!
  Din blogg har blitt en favoritt for meg å titte innom for
  Delikate bilder og positive ord i hverdagen!
  God helg😊

 2. Så fint skrevet og ord til ettertanke. At vi tar ting for gitt og burde være flinkere til å stoppe opp for å være takknemlige, er nok noe de fleste kjenner seg igjen i. Og som du sier, vi som har levd en stund vet at man slett ikke skal ta ting for gitt. Takk for fine ord og god helg til deg. Klem

 3. Det er veldig sant som du sier her, viktig å dvele litt ved alt det vakre rundt oss ♥
  God helg til deg ♥

 4. Vakkert skrevet 🌿🌸viktig å stoppe opp og kjenne etter, ta i mot, og bevare. God helg til deg og takk for fine innlegg gjennom uken 🍓🌿 klem fra meg ✨🌻

 5. Fine ord og vakre blomster 🙂 Jeg gleder meg over små ting ja..har lett for å bekymre meg for mine nærmeste men ellers har jeg et «lyst sinn»… God helg videre til deg også ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..