Utestuen er ferdig

Nå er jeg ferdig å male veggene i utestuen og jeg blei så fornøyd med fargevalget og ser frem til mer varme og fine sommerdager.

Jeg valgte fargen Elegant, men vurderte også Band Stone som er hakket lysere, men da ville sofaen og veggene har gått mer i ett. Jeg syntes det blei fint med litt kontrast.

Lange fine kvelder med fyr i peisen, noe godt i glasset med hyggelige gjester eller alene. Det er mye å glede seg over og å se frem til.

Har du lyst å se hvordan utestuen var før, kan du klikke HER.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Utestuen er ferdig”

  1. Riktig koselig og «elegant» ble det!Kan godt skjønne du gleder deg til mange fine stunder i den stuen.Klem Anne Marit

  2. Elegant er bare helt lekkert . Den har jeg i stuen Ingrid .
    Gøy å følge deg her inne .👍😊 Liv

    1. Så utrolig hyggelig å høre fra deg, Liv. Ja, fargen er jeg så fornøyd med og er helt sikker på at den er superdelikat hos dyktige deg. Min venninne mente at jeg burde male taket også i samme farge, men det må modnes litt først i så fall. Klem til deg fra meg.

  3. Kjempe fin farge som passet helt perfekt inn i utestuen, ble en fin kontrast farge 🙂 Nå blir det fint å kunne nyte utover sommeren og høsten 🙂 Du er kjempe flink og alt blir så delikat og elegant, nydelige bilder på bloggen din 🙂 Ønsker deg en fin 17 mai 🙂 🇳🇴🇳🇴

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..