Good vibes only

Blomster gir gode vibber og syriner oser av vår og gode tider i tillegg. Jeg blir rett og slett glad av å ha dem rundt meg. Småting som gir store gleder.

Før gjestene mine kom fylte jeg vaser med friske syriner som gir en eim av velvære og glede hver gang man går forbi.

Å sovne og å våkne til lukten av syriner på nattbordet er smaken av velvære. Når i tillegg fuglekvitter er den eneste lyden som høres gjennom det åpne soveromsvinduet om morgenen og lukten av nylaget kaffe fra kjøkkenet, ja da er livet ganske så godt altså.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Good vibes only”

 1. Hej

  jeg er en kvinde fra Danmark som læser din blog engang imellem.

  Jeg håber at du kan forstå, når jeg skriver på dansk, men jeg er nødt til at fortælle dig om hvordan man holder liv i syrener i en vase.

  du skal tage syren grenene, lægge dem på et bord eller skærebræt, du tager en hammer, og banker på det nederste af grenene, så de flækker, og splinter, de skal flække næsten 7 til 10 cm, så der skal bankes meget… du tager nu en kande som kan tåle meget varmt vand, deri stiller du nu de syren grene, og hælder næsten kogende vand i kanden, du lader det stå til vandet er næsten koldt, nu tager de den vase syren grene skal stå i, du tager grenene, sætter dem i vasen og hælder vandet du har brugt over i vasen, du vil nu opdage at syren grenene kan holde flere dage.

  ellers tak for en meget flot blog.

  mange hilsner

  jannie schjørmann

 2. Så koselig å være gjest hos deg 🙂 Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den kassa som du bruker som nattbord, så fin 🙂

  1. Vet du, Anita, jeg kjøpte den i en interiørbutikk i Kristiansand for noen år tilbake. En sånn type butikk som selger alt mulig stasj til hjemmet. Jeg vil tippe du også kan finne lignende på hagesenter som selger stasj. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..