Aubergine er noe av det fineste jeg vet. Jeg blir rett og slett glad og lykkelig over å se på den og dens nydelige farge og fasong, kjenne på den glatte og myke overflaten og ikke minst, å spise den.
På en ellers regntung pinsedag har jeg laget supergod vegetarlunch av nettopp aubergine. Jeg har laget fylt aubergine tidligere også her på bloggen.
Jeg har skåret ut kjøttet og hakket det opp sammen med hvitløk, sjalottløk, cherrytomater, fersk timian, chili og salt. Dette har jeg stekt med litt smør i stekepanna til det blei mykt og lagt det tilbake i de to halve auberginebåtene. Deretter legger jeg på et par skiver gulost på toppen og setter det inn i stekeovnen på 200 grader i 20-30 minutter.
Nå er det bare å sette seg tilbords og nyte og la gå med regnet som drypper utenfor.
Ja veldig enig. Auberginer er en flott grønnsak. Og veldig god er den også. Takk for oppskrift. Den må prøves en gang. Selv bruker jeg mest auberginer når jeg lager moussaka fra bånn av.
Fortsatt god pinse til deg dine!
Klem
Hej! Dette må prøves! Har nettopp kjøpt fresk timian. Takk for en alltid inspirerende blogg! Vennlig hilsen Elizabeth
Tusen takk, Elizabeth🙏🏻 så hyggelig å høre😊
Ååå, så deilig det ser ut.
Takk for alle gode tipsa.
Fin pinsedagkveld frå Anne-Mari
Ønsker deg også en fin kveld, Anne-Mari. Jeg er innom bloggen din fra tid til annen, men klarer ikke legge igjen kommentar. Vet ikke hva som er galt. Klem til deg fra meg.