Stemoren er på hell

Stemorsblomstene jeg plantet i krukken min tidlig i mai var på hell og er blitt byttet ut med Flittig Lise. Jeg elsker å ha blomster rundt meg om sommeren, ja hele året egentlig, men på sommeren er det litt enklere. Da finnes de jo i rikt monn både ute i naturen og i hagen.

Jeg hadde ikke hjerte til å kaste dem, så noen fikk bli med inn som gledesspredere sine siste dager. Man blir jo glad over å se på disse nydelige små.

Jeg prøver å ikke ha så mange krukker siden vi ikke klarer å passe dem med vanning og tilsyn. Sommeren består for meg av å være borte på jobb i flere dager og pendling mellom hjemme og hytta og da blir det vanskelig å gi dem stellet de fortjener.

Har du mye blomster i krukker på sommeren?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

9 kommentarer om “Stemoren er på hell”

 1. Har akkurat flyttet i leilighet og har samme dilemma . Skal/skal ikke ha blomster da vi er mye og ofte på hytta. Jeg blir jo så glad når blomstene viser seg fra sin beste side!

 2. Såååå fine altså :)) Her tror jeg det som er i krukkene på verandaen er i ferd med å drukne snart..hehe… Håper sommeren slår til og det litt fort … Ha en fin kveld ❤ Annebe

 3. Hei Ingrid! Kommentar til stemor på hell. Jeg brukte å fylle krukker på gården i Valdres og hjemme, det bugnet og var helt nydelig, men stressende, for hvem kan man spørre om å vanne alt sammen liksom? Jeg har faktisk gjort noe jeg ALDRI trodde jeg skulle gjøre. Euro Prix hadde i hvertfall ifjor noen helt nydelige valmuer, silkeblomster, i duse rosa og hvite farger og også knall røde. De er helt toppers i krukker som står under tak, flere naboer kom over og lurte på hvordan jeg fikk til så fine blomster……..Så med litt tålmodighet og god smak som du jo har!, finner du kanskje noe du bruke…….Har et lite postkassehus ved veien i Valdres, i et melkespann henger det nå en helt super plastikkblomst, grønn med hvite blomster, fra Ikea……. Jeg ga opp det andre kan du si, men det funker som f……..stressfritt og etterhvert billigere og så er det jo ingenting i veien for å supplere med ekte vare, markblomster i krukker når det passer og et par ekte kan jo fraktes i bilen! God sommer! Klem

  1. Hei Nina, så hyggeligst høre fra deg.

   Ja, noen ganger må man bare gjøre det beste utav ting. Kunstige blomster er blitt så fine nå at man kan ikke se forskjell. På hytta har jeg slike i balkongkassene i 2.etg. og de funker år etter år. God sommer til deg også.

 4. Glemte å si at jeg fyllte litt jord mellom pottene og satte en vannkanne ved siden av for good measure, ha ha, naturtro ble det…….

 5. Elsker blomster og farger på terrassen og Hagen om sommeren, kjøper inn alt for mye hvert år og tenker ikke på at der skal stelles og vannes gjennom hele sommeren. Her bytter naboen og jeg på ettersom vi har ferie og det går fint. Vi låner også planter av hverandre når vi steller istand selskap i Hagen. Veldig hyggelig. Når blomstene er på hell som med stemoren din er det så søtt med de fine små blomstervasene man får kjøpt over alt nå, eller om man har noen gamle man kan plukke frem også. God helg til deg. Klem

 6. Min løsning på hytta er ei stor krukke med stemorsblomster som eg vatnar
  kraftig når eg er der og etterpå sett ei 1,5 liters plastflaske med vatn i på hodet i krukka.
  Det går fint iallfall i tre veker.

  God sommar.
  Håpe du får oppfylt dine draumar på lista over.
  Klem frå Anne-Mari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..