Leskende drikke

I Wien var det full sommer og deilige 26-27 grader. Hvor deilig er det ikke å lukke opp vinduet på morgenen, titte ut på gaten og kjenne varmen og lukten av bysommer. Magisk!

Datteren dro på jobb, og jeg iførte meg skjørt og joggesko og gikk ut. Jeg valgte å oppleve byen til fots og ikke med banen, som forøvrig er enkel og praktisk å bruke. Jeg endte faktisk opp med 13,8 km og 19349 skritt. Det er så mye fint å se, oppleve og lukte når man tar beina fatt, og så gjør det godt å bevege seg. Vinn, vinn!

I Wien lesker man seg gjerne med Weisser spritzer, noe jeg også valgte da det var tid for en pause og kafébesøk. Den er forfriskende og smaker kjempegodt, og jeg tror jeg skal prøve å lage min egen på terrassen i sommer.

Den fungerer like godt til mat også, synes jeg i alle fall. Og er du i Wien og på Naschmarkt, så prøv gjerne restauranten NENI, som var et hyggelig sted med god mat. Populært også siden det nesten var helt fullt og vi fikk bord innendørs, men dog luftig og fresht.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..