Små store gleder

Små gleder kan lett bli store i hverdagen, og jeg har en plante som står i vinduet. Ja, den står der for lut og kaldt vann egentlig. Den får slengt til seg en slump vann i ny og ne, og det er det.

Her om dagen skulle jeg fjerne noen blad som var blitt gule, men da jeg kom nærmere planten så har den altså belønnet meg med blomster, som jeg på avstand trodde var vissne blad.

De ser nesten ut som de er laget av voks og jeg blei ganske så rørt, for planten har stått der i flere år med dårlig stell etter min oppfatning.

Og dette møtte meg i går da jeg kom hjem fra jobb. Smelt altså!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Små store gleder”

  1. De små glæder er ofte de største! Og det er sådan en gave at kunne sætte pris på alle de små glæder der heldigvis er i hverdagen. Blomsterne er yndige! Jeg har faktisk selv haft præcis sådan en plante som blomstrede, og jeg blev også glad 🙂
    Knus fra Nana

  2. Hei Ingrid, du har en Hoya…en mer » beskjeden» plante finnes neppe! Jeg har hatt min i ca 20 år, meste tiden i altfor liten potte og med elendig stell. Noen ganger vann 2 x i uka, andre ganger 2 uker uten vann…dette pga at den sto et sted i gangen og ble ofte glemt. Jeg «husket» den ofte når den sendte ut en sterk duft om kvelden…da hadde den fått nye blomster som var sprunget ut…. De siste 3-4 år har den stått i stua og den blomstrer rett som det er. Nylig hadde den over 30 blomster. Jeg har min mere åpent lissom, den får utfolde seg i vinduet nå men planen er å gi den et «gitter» så det blir litt mer orden på den. Men hver gang jeg skal igang oppdager seg at den danner nye blomster og da får den stå i ro igjen hehe
    Klem fra Annette

  3. Den trives nok hos deg Ingrid, selv om den er lite kravstor. Fin er den og ja viktig å sette pris på små gleder i hverdagen 🙂 🙏🏼 Klem til deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..