Lukten av sjasmin

Lukten av blomstrende sjasmin. Er ikke det lukten av sommer så vet ikke jeg. Sammen med lukten av nyslått gress så må det være noe av den beste sommerfeelingen for meg. Altså ikke av nyslått plen, men lukten av gress som er slått og ligger til tørk. Magisk!

Jeg kjenner at lysten på sommerferie begynner å sige på, og jeg drømmer om dager uten å se en eneste flyplass, et fly eller mennesker som haster avgårde for å nå avgangen sin. Jeg kan se ferien min der borte, om et par ukers tid. Det skal bli godt.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Lukten av sjasmin”

  1. Den lukta! MInner om hagen til min tante. NÅ lukter det roser i min hage! Og jeg har ferie fra i morra! Gleder meg. Lykke til med innspurten!

  2. Jo, det er en vidunderlig duft! Og hos os fik vi slået hø for nogle dage siden, og jeg nyder duften – for jeg synes som du at det er duften af sommer 🙂

  3. Sjasmin ja, den er ferdig her, desverre, men høy er det masse rundt omkring siden jeg bor «på landet». Nyyydelig sommerduft ja. Men nå er min absolute yndling i full blomstring…lind! Bare noen få dager men DET er sommer for meg! Forstår at du lengter etter ferie! Det gjør jeg også, spes nå i denne glovarmen vi har f.t. i sør tyskland. Men må vente til august…
    Klem fra Annette

    1. Send gjerne litt varme hit, Annette. Vi har hatt sol i dag, men mye vind og 15-16 grader. Det er 10 for lite, men helt klart ikke alltid godt når det blir for varmt heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..