Det fineste jeg vet

Noe av det fineste jeg kan tenke meg om sommeren er blomsterenger og blomstring langs veikanten. Så lenge jeg kan huske fra jeg var barn har jeg vært begeistret for ville blomster, og jeg er så glad for at veivesenet ikke lenger klipper ned blomsterprakten langs veien i den grad de gjorde tidligere.

Like utenfor stuedøren hjemme har jeg det mest fantastiske blomsterrike jordet der jeg tar med barnebarna på picknic og tur året rundt. Hvor magisk hadde det ikke vært med langbord, god mat, glade mennesker og lyslykter i trærne her en fin, varm og stille sommerkveld.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Det fineste jeg vet”

 1. Hei Ingrid, akkurat der er vi to;-)…det vakreste jeg vet er vill blomster. Fra jeg var ganske liten plukket jeg med meg allslags blomster fra tidlig vår til sene høsten og hadde med meg hjem til min mor som lærte meg navnene og hva som var spesiell med hver blomst. Synd at det ble mindre og mindre blomster ute de siste årene men det ser ut til at noen begynner å våkne.
  Jeg har alltid villblomster inne, bare få og i små vaser akkurat som DU viste forleden.
  Et flott sted du har der du bor. Forstår at du setter pris på det!! Nydelige revebjeller! De har vi ikke her jeg bor men tar jeg meg en kjøretur i Schwarzwald da ser jeg mange langs veien. Nydelig! Det eneste som gjør meg LITT vemodig er at når de kommer til syne, da vet jeg at sommeren er på vei mot høsten….Men enda har vi en vakker tid foran oss!
  Ønsker deg en riktig god sommer, Ingrid! Nyyyyt den i fulle drag;-)
  Klem fra Annette

 2. Hei Ingrid,
  Er så enig så enig med deg om at det er fantastisk å få tilbake grøftekanter med masse flotte blomster. Jeg digger å ha vaser med disse herlighetene oppi. Opplever at de er flinkere i Nordfjord enn her i distriktet til å ta vare på grøftekantene så håper de lærer og tar etter. Disse blomstene gjør sommeren komplett.

  Nyt sommeren i fulle og hele.
  Sommerklem til deg.
  Siri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..