Håper du har fine sommerdager som skaper gode minner for fremtiden.
For meg byr sommer og sommerferie som ofte ellers på lettvinte løsninger. I alle fall når dagene tilbringes ute og jeg må inn på kjøkkenet for å lage meg lunch. Da tyr jeg til den lettvinte varianten som nesten går like fort som å mekke en omelett.
Hjemme spiser jeg sjelden brødmat, som jo er det enkleste å ty til når man skal ha noe raskt, men jeg har lært meg at dette også er fort gjort.
Jeg finner frem noen grønnsaker fra kjøleskapet, kutter dem opp i biter og steker dem lett møre i panna. Jeg tilsetter de smakene jeg vil ha og legger til slutt oppå litt ost og setter på lokket for at den skal smelte.
Akkurat denne består av aubergine, tomat, grønnkål og purre som er smaksatt med chiliflak, rosmarin og paprikapulver. Vil du ha noen proteiner i tillegg, kan du tilsette nesten hva som helst. Restene av en kyllingfilet i biter, spekeskinke, bacon, oppskårede påleggskiver som har sett bedre dager eller noe annet du liker.
Lettvint og rask lunch på en fin sommerdag.
Selvfølgelig er gratinerte grønnsaker en innertier😄
Det er bare et problem: å komme på det når du trenger det, takk for nok et godt tips
Bare hyggelig, Karin. Håpet du nyter en magisk sommer🥰
Det ser lækkert ud! – Er det mozzarella du lægger på?
Jeg ønsker dig fortsat skønne sommerdage med masser af udetid og lette frokoster!
Knus
Det er Jarlsbergost jeg har på, men bare å bruke det man liker. Håper du også nyter sommeren, Nana. Den er magisk!