Den lettvinte

Håper du har fine sommerdager som skaper gode minner for fremtiden.

For meg byr sommer og sommerferie som ofte ellers på lettvinte løsninger. I alle fall når dagene tilbringes ute og jeg må inn på kjøkkenet for å lage meg lunch. Da tyr jeg til den lettvinte varianten som nesten går like fort som å mekke en omelett.

Hjemme spiser jeg sjelden brødmat, som jo er det enkleste å ty til når man skal ha noe raskt, men jeg har lært meg at dette også er fort gjort.

Jeg finner frem noen grønnsaker fra kjøleskapet, kutter dem opp i biter og steker dem lett møre i panna. Jeg tilsetter de smakene jeg vil ha og legger til slutt oppå litt ost og setter på lokket for at den skal smelte.

Akkurat denne består av aubergine, tomat, grønnkål og purre som er smaksatt med chiliflak, rosmarin og paprikapulver. Vil du ha noen proteiner i tillegg, kan du tilsette nesten hva som helst. Restene av en kyllingfilet i biter, spekeskinke, bacon, oppskårede påleggskiver som har sett bedre dager eller noe annet du liker.

Lettvint og rask lunch på en fin sommerdag.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Den lettvinte”

  1. Selvfølgelig er gratinerte grønnsaker en innertier😄
    Det er bare et problem: å komme på det når du trenger det, takk for nok et godt tips

  2. Det ser lækkert ud! – Er det mozzarella du lægger på?
    Jeg ønsker dig fortsat skønne sommerdage med masser af udetid og lette frokoster!
    Knus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..