Egg i portobellosopp

Når jeg er på jobb, så jobber jeg nesten daglig sammen med kollegaer jeg aldri har møtt før og det kan gå måneder og år før jeg ser dem igjen. Alle vet vi hva vi skal gjøre, så det fungerer fint selv om både interesser, alder, kultur og bakgrunn kan være vidt forskjellig. Som oftest finner vi noen felles ting å prate om. Det kan være mat og matlaging f.eks.

Dette tipset har jeg altså fått av en kollega som jobber som kokk ved siden av jobben i SAS.

Jeg har prøvd meg på en ny variant av frokostegget mitt og har stekt det oppi en portobellosopp. Portobellosopp er en fult utvokst aromasopp og den smaker nydelig.

Dette var en kjempegod måte å tilberede egg. Øvelse gjør mester og neste gang steker jeg det ett minutt kortere slik at plommen blir litt bløtere. Jeg synes slik mat fungerer godt som lunch eller en kveldsrett også, jeg.

Har du lyst å prøve dette finner du oppskriften HER

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Egg i portobellosopp”

  1. Så hyggelig at dette falt i smak Ingrid og at du lenket til bloggen min 🙂 En av mine favoritter også. Steketid avhenger litt av størrelsen på både sopp og egg – og ikke minst smak og behag. Når jeg lager dette til mange, sørger jeg for litt luft mellom sopp og tomatene, slik at det ikke forlenger steketiden. Nyt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..