På fridager synes jeg det er hyggelig å gjør litt ekstra flid med måltidene, gjerne eksperimentere litt. En deilig, fredelig og harmonisk sundagslunch eller frokost passer ypperlig til denslags.
Denne gangen har jeg fylt avokado med egg som jeg så har stekt på 225 grader i stekeovnen. Enkelt, digg og deilig!
Jeg fjernet litt av avokadokjøttet for få plass til egget, og det spiste jeg opp mens jeg jobbet. Jeg elsker avokado. Yummi! Jeg strødde litt maldonsalt i bunn før jeg knekket egget oppi og litt på toppen. Jeg la dem i en liten ildfast form og satte dem inn i ovnen.
De fikk steke bittelitt for lenge, akkurat som da jeg laget egg i portobellosopp. Sjerpings! Da jeg tok dem ut av ovnen strødde jeg på noen tørkede chiliflak for litt ekstra sting.
Oj så lekkert 🙂 Har begynt å bruke litt mer avokado..og egg bruker vi mye av ..men aldri laget noe slikt..fikk lyst til å prøve det .. Ønsker deg ei fin ny uke ❤
Det er alltid digg å prøve ut noen enkle og nye varianter. Anbefaler denne. Klem, Ingrid
Jeg lager også dette til lunsj av og til, men da har jeg strimlet parmaskinke eller Chorizo på toppen😊
Det hørtes også veldig godt ut, Karin. Det må jeg prøve en gang.