På blåbærtur

Dagen i dag startet så fint. Jeg har fri fra jobb, forkjølelsen har gitt seg og været og temperaturen sier sommer. Jeg fikk så lyst å dra på tur for å finne blåbær. Deilige og søte selvplukkede bær, høres ikke det skikkelig godt ut? Blåbærmuffins, blåbærpai, yoghurt med blåbær, blåbærsyltetøy, ja drømmene var mange.

Dessverre var det ikke mange bær å finne, så disse få jeg fant spiste jeg like godt opp, og drømmen om selvplukkede blåbær i fryseren lever godt til neste år. Da er det alltids nytt håp.

Uansett er det en fin ting å komme opp til fjells for å nyte naturen og spise lunchen utendørs i friske naturlige omgivelser.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “På blåbærtur”

  1. Der ser skønt ud, og det er nemlig altid dejligt at være afsted på tur. – Så pyt med at høsten ikke var så stor. Til næste år er der sikkert mange blåbær. Håbet er lysegrønt – siger vi på dansk, og I har måske et tilsvarende udtryk?
    Jeg ønsker dig flere fine sensommerdage!
    Knus fra Nana

  2. Hei Ingrid, mulig d er litt sent i sesongen? Jeg har plukket mange liter i Sirdal, men d et vel 2-3 uker siden – Mette

    1. Hei Mette. Vi prøvde i Hunnadalen, men teknkte også at det var litt sent og at de kanskje var plukket av andre tidligere. Noen sier også at det har vært veldig lite bær i år. Uansett fin tur og neste sommer er det nye muligheter. Klem til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..